Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Klimatsmart frakt

Om oss | Outdoor SwedenVi älskar naturen!

Outdoor Sweden (Dalarnas Ekobutik Organic Cosmetics AB) startades i Maj 2022 efter några härliga år med våra ekologiska hud & hårvårdsprodukter på www.dalarnaseko.se, som grundades efter många års längtande och sökande efter hudvårdsprodukter som kunde hjälpa mig med min kliande hårbotten och min aknebenägna hud som lätt blir både extremt torr och extremt fet på samma gång. Många dyra slantar på hudvård, tvål, mediciner och besök hos sjukvården utan vidare resultat fick mig att tröttna.

Som utbildad kostrådgivare specialiserad på hormoner och ett stort intresse för hur kroppen fungerar både på ut- och insida förstod jag att det här området var något jag ville lära mig mer om.

Jag lever också med kronisk smärta, fibromyalgi, och är känslig för både vad jag äter och vad jag använder på huden. Det har tagit lång tid att lära känna min kropp, men jag hoppas kunna ge dig några genvägar med våra Ekologiska- och noga framtagna produkter ifrån Dalarnas EKO Organic Cosmetics.

Efter ca 6 års upptäcktsresande och testande av min egen kropps reaktioner på egentillverkad hudvård kände jag att det var dags att låta andra ta del av de produkter som visat sig fungera för mig.

Marcus hakade snabbt med på tåget och har själv märkt många fördelar med våra produkter.Naturen ger det där sköna lugnet, men det ska också vara praktiskt på längre turer

Det är magiskt att vistas i skogen, stugan, camping vanen, husvagnen, vara ute på vandring, hiking - You name it!

Men att packa inför längre turer kan ibland vara lite knivigt. Därför vill vi underlätta både för oss själva - och dela våra smarta produkter med dig! Slipp kladdiga väskor, tung packning och saker som tar för mycket plats. Med kompakta outdoor-schampon och disktvålar är du förberedd för varje äventyr och kan fokusera på det som är viktigt - att njuta!